English landing page

MIPS na POST-EXPO 2013

ENGLISH version

 

 

Beč, Austrija, 01. – 03.10.2013.

Tradicionalni godišnji POST-EXPO događaj na kojem se svake godine okupljaju članovi svjetske zajednice poštanske, paketne i dostavljačke industrije predstavlja iznimno važnu mogućnost i priliku za zainteresirane strane da se susretnu, druže i diskutiraju o tekućoj problematici i trendovima te da razvijaju poslovne odnose na globalnoj razini.

Ove 2013. godine održat će se sedamnaesta međunarodna konferencija i izložba pod nazivom POST-EXPO koja će obuhvatiti tematiku poštanskog poslovanja, tehnologija, opreme i usluga s naglaskom na razvoj i inovacije.  U okviru 3-dnevnog programa preko 3.500 posjetitelja moći će vidjeti novitete i čuti relevantna mišljenja o budućim trendovima u poštanskoj i dostavljačkoj industriji.

Kao lider u razvoju informacijskih sustava poštanske automatizacije u regiji Jugoistočne Europe, poduzeće MIPS izlaže u sklopu POST-EXPO izložbe na štandu 1214 gdje će sa svima zainteresiranim stranama, posjetiteljima izložbe diskutirati o trenutnim trendovima u poštanskom poslovanju i podijeliti svoja iskustva u skoro 20-godišnjem razvoju, implementaciji i održavanju kompleksnih sustava poštanske automatizacije.

 

NAPOMENE: 

MIPS Postal Business Automation System je cjelokupan i potpuno integrirani informacijski sustav razvijen prema UPU standardima za podršku poslovanju nacionalnih i alternativnih poštanskih operatera.

Poduzeće kontinuirano investira resurse, energiju i trud u razvoj novih perspektiva za organizacije koje djeluju u poštanskom okruženju